груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1572
Title: Механізми залучення молоді до управлінської діяльності в органах публічного управління
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Кучер, І. А.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
молодь
публічне управління та адміністрування
органи державної влади
органи виконавчої влади
органи місцевого самоврядування
Україна
ЄС
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2020. У магістерській роботі автором виокремлено зміст та форми залучення молоді до управлінської діяльності; досліджено організацію відбору молоді на держслужбу в Україні та охарактеризовано застосування соціальних технологій у сфері залучення молоді до управлінської діяльності; розкрито концептуальні основи і механізми реалізації молодіжної політики в ЄС; з’ясовано шляхи оптимізації механізмів залучення молоді до управлінської діяльності на прикладі провідних країн ЄС. З точки зору автора найдієвішим способом активізації та нормалізації політичної участі молоді могло стати посилення роботи різних європейських молодіжних форумів і рад, які могли б стати майданчиком для вираження її політичної волі. Слід зазначити, що саме цей шлях на сьогоднішній день обраний в ЄС, як найбільш оптимальний. Державна молодіжна політика в Україні вимагає негайного реформування і стратегічного переосмислення. Ключовими пріоритетами повинні стати: 1. Створення якісно нової системи і підходів в освіті з урахуванням світових тенденцій розвитку і ситуації на вітчизняному ринку праці, де на сьогоднішній день незатребуваними залишаються мільйони молодих фахівців. 2. Забезпечення випускників першим робочим місцем за фахом. 3. Продовження фінансування молодіжних програм житлового кредитування.
Description: Кучер І. А. Механізми залучення молоді до управлінської діяльності в органах публічного управління : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / І. А. Кучер , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 16 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1572
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореф. Кучер.pdf437.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.