груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1599
Title: Механізми управління персоналом в системі Казначейства України
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Мойсеєнко, І. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
державне управління
державні органи
Казначейство
органи казначейської служби України
державні службовці
державна служба
, служба управління персоналом
професійна компетентність
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2020. Робота складається із вступу, трьох розділів (шість підрозділів), висновків, списку використаних джерел. У першому розділі розглянуто основні теоретичні і методологічні засади проблеми; проаналізовано наукові дослідження з питань функціонування та розвитку служби управління персоналом державного органу; висвітлено еволюцію започаткування інституту Казначейства. У другому розділі досліджено: сучасний стан підготовки фахівців для системи Казначейства України; проаналізовано сучасний стан державної політики з питань управління персоналом в державних органах на сучасному етапі. У третьому розділі надано характеритику організаційно-правової форми управління персоналом державних органів влади на прикладі Головного управління Державної казнайської служби України у Миколаївській області; проаналізовано зарубіжний досвід управління персоналом та обґрунтовано необхідність його застосування в Україні в контексті реформи державного управління щодо формування сучасних служб управління персоналом державних органів, надано практичні рекомендації щодо визначення спроможності служб управління персоналом на основі Методології Національного агенстваУкраїни з питань державної служби. Зроблено висновок, що головним внутрішньополітичним пріоритетом державної політики України є побудова сучасної держави європейського типу, де особлива роль відводиться державній службі, яка забезпечує законність політичних рішень, цілісність держави як інституту, якісний рівень реалізації конституційних гарантій громадян шляхом стабільного і безперервного надання їм публічних послуг. Державна служба є ключовим елементом державного управління, від ефективного функціонування якого залежить додержання конституційних прав і свобод громадян, послідовний і сталий розвиток країни.
Description: Мойсеєнко І. В. Механізми управління персоналом в системі Казначейства України : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / І. В. Мойсеєнко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 16 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1599
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мойсеєнко_АВТОРЕФЕРАТ.pdf417.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.