груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1615
Title: Специфіка використання виборчих технологій на виборах до місцевих органів влади (на прикладі місцевих виборів 2020 р. у м. Миколаїв)
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 052 «Політологія»
Authors: Клименко, Д. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра політичних наук
Соловйова Анна Сергіївна
місцеві вибори 2020 року в Україні
виборчі технології
виборча система
виборчий процес
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2021. Місцеві вибори 2020 року стали важливим явищем у процесі розвитку та становлення регіональних груп інтересів та закріпили основні постулати розпочатої у 2015 році реформи децентралізації. Визначними особливостями цієї виборчої кампанії стали переплетіння різних сукупностей факторів: місцевих, національних та зовнішніх (тобто таких, на які не мали вплив політичні гравці). У такому складному контексті, поряд із появою нових цифрових тенденцій у сфері політики та комунікації, різні партії по-різному підійшли до використання виборчих технологій під час електоральної кампанії-2020, як це можна побачити на прикладі виборчої кампанії-2020 у м. Миколаєві. Автором проведена робота із збору, систематизації та опису емпіричних даних стосовно використання виборчих технологій політичними акторами під час місцевих виборів 2020 року у м. Миколаєві, проведена низка міні-досліджень стосовно порівняння ефективності використання нових цифрових технологій кандидатами та оцінка впливу цих технологій та особливостей нової виборчої системи на отримані кандидатами результати. За результатами проведеної роботи були наведені рекомендації щодо змін у законодавче поле та специфіку використання виборчих технологій політичними силами, а також були виокремлені технології, які мали ефект під час кампанії, та ті, ефективність яких не була підтверджена.
Description: Клименко Д. О. Специфіка використання виборчих технологій на виборах до місцевих органів влади (на прикладі місцевих виборів 2020 р. у м. Миколаїв) : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 052 «Політологія» / Д. О. Клименко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 15 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1615
Appears in Collections:Факультет політичних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
_Автореферат-Клименко-631.pdf469.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.