груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1678
Title: Інформаційна система прогнозування цін на нерухомість на основі методів машинного навчання
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 122 «Комп'ютерні науки»
Authors: Арюпін, Д. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
комп'ютерні науки
Гожий Олександр Петрович
машинне навчання
модель
прогнозування
оцінка якості моделі
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська кваліфікаційна робота на здобуття освітньої кваліфікації «Магістр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2021. Визначення та прогнозування цін на нерухомість має велике значення для аналізу динаміки цін на ринку нерухомості та для більш точного визначення та регулювання запитів на різні види нерухомості. Однак ручний аналіз таких великих об’ємів даних буде занадто складним та потребуватиме величезних обсягів часу. Задля цього можна використовувати технології машиного навчання. Мета роботи - дослідження та створення моделей прогнозування цін на нерухомість, на основі методів машинного навчання. Фахова частина містить вступ, три розділи, висновки та додатки до кваліфікаційної роботи. У першому розділі було проведено аналіз прдеметної області. У другому розділі було обрано технічні засоби та інструменти для розробки прогнозних моделей. Було досліджено методи прогнозування структурованих даних. У третьому розділі було виконано порівняльний аналіз прогнозної моделі та критеріїв якості прогнозу та розроблено програмне забезпечення для реалізацій прогнозних моделей. Кваліфікаційна робота містить: сторінок – 72, рисунків – 23, таблиць – 3 додатків – 1, посилань – 24.
Description: Арюпін Д. О. Інформаційна система прогнозування цін на нерухомість на основі методів машинного навчання : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 124 «Комп'ютерні науки» / Д. О. Арюпін , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 10 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1678
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат 601 Арюпін Денис Олексійович.pdf155.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.