груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1692
Title: Дослідження та реалізація протоколу Діффі-Геллмана на еліптичних кривих
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 122 «Комп'ютерні науки
Authors: Станкевіч, А. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
комп'ютерні науки
Фісун М. Т.
протокол Діффі-Геллмана на еліптичних кривих
протокол узгодження ключів
еліптична крива
груповий закон
задача дискретного логарифмування
модульна арифметика
криптосистема з відкритим ключем
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська кваліфікаційна робота на здобуття освітньої кваліфікації «Магістр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Дана магістерська кваліфікаційна робота присвячена проблемі захисту інформації, а саме протоколу Діффі-Геллмана на еліптичних кривих. Метою є дослідження протоколу Діффі-Геллмана на еліптичних кривих (ECDH) та аспектів пов’язаних з їх застосуванням. Об’єктом дослідження є криптографічний захист інформації під час її передачі в телекомунікаційних мережах. Предметом дослідження є протокол Діффі-Геллмана на еліптичних кривих. Фахова частина магістерської кваліфікаційної роботи складається з наступних розділів: проблема захисту інформації при передачі даних через телекомунікаційні мережі, дослідження ECDH, програмна реалізація ECDH. Задачі, які були виконані в процесі роботи:  аналіз останніх наукових публікацій;  аналіз предметної області, дослідження недоліків симетричних алгоритмів шифрування та роль ECDH;  порівняння ECDH та інших асиметричних алгоритмів шифрування/узгодження ключа;  дослідження еліптичних кривих;  дослідження слабких класів еліптичних кривих з точки зору DLP;  програмна реалізація ECDH. У методичній частині розроблено практичну роботу з теми “Програмування алгоритмів розгалудженої структури на алгоритмічній мові С++”. У спеціальній частині з охорони праці та безпеки життєдіяльності у надзвичайних ситуаціях розглянуто дотримання вимог гігієни праці на робочому місці та заходи в умовах виникнення вибуху. Робота складається з 89 сторінок, 37 рисунків, 10 таблиць та 45 посилань на літературні джерела.
Description: Станкевіч А. О. Дослідження та реалізація протоколу Діффі-Геллмана на еліптичних кривих : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 124 «Комп'ютерні науки» / А. О. Станкевіч, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 15 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1692
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат 601 Станкевіч Андрій Олександрович.pdf189.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.