груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1698
Title: Система нечіткого логічного виведення в задачах прийняття рішень
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 122 «Комп'ютерні науки
Authors: Гуска, А. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
комп'ютерні науки
Сіденко Євген Вікторович
кооперація університетів та ІТ-компаній
система підтримки прийняття рішень
параметрична ідентифікація
моделі UIC
ієрархічна СППР
нечіткий вивід
нечітка логіка
Java EE
веб-технології
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дана магістерська наукова робота (МНР) присвячена аналізу та розробки СППР для визначення моделі кооперації університетів та ІТ-компаній між собою. У основній частині МНР проводиться аналіз сучасного стану кооперації університетів та ІТ-компаній (UIC), методи та компоненти UIC, актуальність проблеми. У МНР розглядаються моделі кооперації університетів та ІТ-компаній, типи моделей та їх переваги та недоліки для університету, ІТ-компанії та студентів. Наведений опис та аналіз проектування СППР, з використанням технологій Java EE та веб-технологій. У якості тестових даних використовується модель СППР для визначення моделі співпраці UIC із чотирьох типів: А1, А2, В та С У методичної частини розроблені практичні роботи до курси вивчення дисципліни «Теорія нечітких множин. Нечітка логіка» з тем, які наведені у списку: 1) Оператори t-норми та s-норми; 2) Нечіткий алгоритм Ларсена; 3) Структура мережі Ванга-Менделя. У спеціальній частині магістерської наукової роботи розглянуті умови праці співробітників компанії «Global Logic Україна», заходи щодо їх покращення, а також заходи з метою запобігання та ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, пов’язаної с пожежею. У висновку аналізується проведена робота та апробація результатів роботи розробленої СППР. Додаток містить лістинг коду розробленої СППР.
Description: Гуска А. О. Система нечіткого логічного виведення в задачах прийняття рішень : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 122 «Комп'ютерні науки» / А. О. Гуска , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 10 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1698
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат 607 Гуска Анастасія Олегівна.pdf309.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.