груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1702
Title: Планування подій на основі розпізнавання мови за допомогою Телеграм- бота
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 124 «Системний аналіз»
Authors: Поливач, А. Ю.
Keywords: автореферат
магістерська робота
системний аналіз
Болюбаш Н.М.
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці та здійсненню програмної реалізації чат-бота Telegram з функціоналом планування подій на основі розпізнавання мови. Об’єкт дослідження – спілкування користувачів в Інтернет з використанням засобів комунікації месенджерів. Предмет дослідження – програмні засоби для обробки голосових повідомлень та планування подій. Метою дипломної роботи є підвищення ефективності роботи команди ІТ- розробників шляхом розробки голосового асистента для планування подій на підставі отриманих голосових повідомлень в Телеграм-боті. Дипломна робота складається з фахового розділу, методичної частини і спеціальної частини з охорони праці. Пояснювальна записка дипломної роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків та додатків. У першому розділі розкрито теоретичні засади планування подій за допомогою Telegram бота, досліджено сучасні підходи до розпізнавання голосу та планування подій, проаналізовано сучасний стан програмного забезпечення, яке використовується для планування подій у месенджерах. У другому розділі обґрунтовано вибір технологій і засобів розробки Telegram бота з функціоналом розпізнавання голосу та планування подій. У третьому розділі описано розробку, програмну реалізацію та тестування Telegram-бота з функціоналом планування подій на основі розпізнавання голосових повідомлень. У спеціальній частині з охорони праці розглядаються питання мікроклімату в офісних приміщеннях та загальні вимоги щодо техніки безпеки при надзвичайній ситуації. Дипломна робота містить 110 сторінок (без додатків), 61 рисунок, 17 таблиць, 41 джерело, 2 додатки.
Description: Поливач А. Ю. Планування подій на основі розпізнавання мови за допомогою Телеграм-бота : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 124 «Системний аналіз» / А. Ю. Поливач , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 13 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1702
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат 607 Поливач Андрій Юрійович.pdf120.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.