груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1707
Title: Система інформаційної підтримки бізнесу з продажу автомобілів
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 124 «Системний аналіз»
Authors: Хачатрян, Є. А.
Keywords: автореферат
магістерська робота
системний аналіз
Болюбаш Н.М.
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці та здійсненню програмної реалізації інформаційної системи з інтегрованою експертною системою для підтримки бізнесу з продажу автомобілів. Об’єкт дослідження – взаємодія з клієнтами бізнесу з продажу автомобілів. Предмет дослідження – інформаційні системи з інтегрованою експертною системою, що відіграє роль асистента для людини, яка приймає рішення. Мета дослідження – створення інформаційної системи підтримки бізнесу з продажу автомобілів шляхом інтеграції її з експертною системою на основі продукційних правил, яка оптимізує роботу консультантів автосалону та вдосконалює обслуговування покупців. Дипломна робота складається з фахового розділу, методичної і спеціальної частини з охорони праці. Пояснювальна записка дипломної роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків та додатку. У першому розділі розкрито теоретичні засади інформаційної підтримки сфери продажу автомобілів, розроблено модель інтерації інформаційної системи з експертною системою на основі продукційних правил. У другому розділі обґрунтовано вибір технологій і засобів розробки інформаційної системи. У третьому розділі описано розробку системи інформаційної підтримки бізнесу з продажу автомобілів. У спеціальній частині з охорони праці розглядаються питання охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях. Дипломна робота містить ___ сторінку (без додатків), ___ рисунків, ___ таблиці, ___ джерел, ___ додаток.
Description: Хачатрян Є. А. Система інформаційної підтримки бізнесу з продажу автомобілів : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 124 «Системний аналіз» / Є. А. Хачатрян , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 9 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1707
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат 607 Хачатрян Єлизавета Арсенівна.pdf128.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.