груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1713
Title: Скорингова система заключення контрактів в ІТ-сфері
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Овчар, К. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
комп’ютерна інженерія
Дворник Ольга Василівна
автоматичний скоринг клієнтів
автоматичне визначення мовця
d-вектори
Random Forest
MFCC
спектральна кластеризація
розпізнавання усної мови
Django
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота магістра зі спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2021. Магістерська робота присвячена розробленню програмного комплексу з модулями автоматичного скорингу потенційних клієнтів аутсорсингових ІТ-компаній та автоматичного розпізнавання мовця для збереження записів переговорів із клієнтами у текстовому форматі. Практичне значення результатів дослідження та розроблення полягає у можливості їх використання в аутсорсингових ІТ-компаніях для оптимізації продажів. Пояснювальна записка магістерської роботи складається зі вступу, чотирьох розділів, висновків, п’яти додатків та спеціальної частини з охорони праці та безпеки життєдіяльності. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження та розроблення магістерської роботи. У першому розділі досліджуються наукові публікації, що описують рішення автоматичного скорингу клієнтів та методи розпізнавання мовця. У другому розділі наведено дані про математичну основу розроблених алгоритмів та розглянуто проектування системи. У третьому розділі наведені дані про практичну реалізацію програмного комплексу. У четвертому розділі описано процес створення веб-інтерфейсу та тестування розробленого програмного комплексу. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів дослідження та розроблення. У додатках А, Б, та В, Г та Д наведено програмний код, що використовувався в проекті. Спеціальна частина присвячена охороні праці на підприємстві, де проводилось тестування комплексу. В цілому, магістерська робота без додатків містить 71 сторінку, 20 рисунків, 15 таблиць, 31 джерело посилання.
Description: Овчар К. В. Скорингова система заключення контрактів в ІТ-сфері : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / К. В. Овчар , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 13 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1713
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
+ Аавтореферат МР - Овчар.pdf223.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.