груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1717
Title: Розробка інтелектуальної системи обліку робочого часу на базі Raspberry pi та openCV
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Дзівицький, С. Д.
Keywords: автореферат
магістерська робота
комп’ютерна інженерія
Пузирьов Сергій Володимирович
Raspberry pi
openCV
Face Recognition
Attendance
snapshot
pi camera
python
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота магістра зі спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2021. Магістерська робота спрямована на розробку інтелектуальної системи обліку робочого часу. Розглянуто будову основні принципи, та алгоритми систем, а також проаналізовано існуючі сьогоденні рішення на світовому ринку. Практичне значення результатів дослідження та розроблення полягає у можливості вирішення проблеми раціонального використання робочого часу працівниками підприємств, установ та організацій не є новою, але до сьогодні не втратила своєї актуальності у зв'язку із щоденним зростанням інформації, і як наслідок, кількості рутинних операцій, який зменшує творчу компоненту працівника, та в багатьох випадках є важливою негативною складовою різноманітних стресових явищ. Пояснювальна записка магістерської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків та одного додатку. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження та розроблення магістерської роботи. У першому розділі досліджується будова та основні принципи, методи та алгоритми систем розпізнавання обличь; проводиться аналіз існуючих рішення конкурентів. У другому розділі виконується апаратна реалізація проекту, проводиться аналіз існуючих одноплатних міні ПК, детально розглядаються можливі компоненти для проектування системи. У третьому розділі виконується програмна реалізація проекту, проведено аналіз існуючих програмних продуктів, які у подальшому використано при системи. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів дослідження та розроблення. У додатку А наведений лістинг програми. В цілому, магістерська робота без додатків містить 71 сторінку, 36 рисунків, 3 таблиці, 30 джерел посилання.
Description: Дзівицький С. Д. Розробка інтелектуальної системи обліку робочого часу на базі Raspberry pi та openCV : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / С. Д. Дзівицький , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 13 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1717
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Аавтореферат_Дзівицький.pdf243.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.