груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1722
Title: Система API інтеграції для автоматизації управління пристроїв розумного будинку
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Молдован, М. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
комп’ютерна інженерія
Кірей Катерина Олександрівна
розумний будинок
сервер API інтеграціїї
тестування
розумні пристрої
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітньої кваліфікації «Магістр з комп’ютерної інженерії». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2021. Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці системи API інтеграції для автоматизації управляння пристроїв розумного будинку. Об'єкт дослідження – специфіка реалізації і використання системи розумний будинок. Предмет дослідження – сервер API інтеграції для взаємодії з пристроями розумного будинку та користувачем, засоби і технології його розробки. Мета роботи – покращення взаємодії пристроїв розумного будинку за рахунок вибору та застосування найбільш ефективної бездротової технології та оптимізації серверу API інтеграції. Магістерська кваліфікаційна робота містить наступні розділи: ­ аналіз предметної області; ­ огляд технологій для розробки системи керування розумним будинком; ­ програмна реалізація; ­ тестування сервісу. У першому розділі проведений детальний аналіз предметної області, а саме аналіз існуючих систем для керування пристроями розумного будинку та основні принципи розробки серверу API інтеграції. Також сформульовані завдання і описані загальні вимоги для проектування і реалізації серверу для автоматизації управління пристроями розумного будинку. У другому розділі дипломної роботи обрано технологію для взаємодії з сервером та апаратні компоненти, наведено короткий опис програм, які будуть використовуватися для реалізації поставлених в проекті задач. У третьому розділі наведено послідовність проектування та реалізації системи API інтеграції, результати самої розробки і програмної реалізації серверу та його тестування. У четвертому розділі наведено послідовність етапів тестування. Також описано програмні комплекси для автоматизації тестування програмних застосунків. В результаті виконання кваліфікаційної магістерської роботи було спроектовано і розроблено програмний сервер API інтеграції з підтримкою накопичення даних, розмежування прав доступу, об’єднання різних бездротових технологій. Також запропоновано метод об’єднання пристроїв розумного будинка з різними безпровідними технологіями. Робота містить 1 таблиць, 15 рисунків, 48 літературних джерел та 1 додаток. Загальний обсяг дипломної роботи складає 92 сторінки.
Description: Молдован М. О. Система API інтеграції для автоматизації управління пристроїв розумного будинку : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / М. О. Молдован, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 14 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1722
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Молдован_605.pdf412.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.