груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1746
Title: Сучасні напрямки удосконалення просторової і часовоїреакції в умовах м'язового напруження в процесі занять танцювальними видами спорту
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Жвавий, Д. К.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Шерстюк Людмила Валеріївна
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Автореферат магістерської роботи. – Миколаїв: ЧНУ ім. П. Могили, 2021 – 20 с. Відображені експериментальні матеріали дозволили констатувати, для що удосконалення просторової і часової реакції спортсменам необхідно в процесі тренування застосовувати різні види діяльності, які є складовими інших різних видів спорту. Програми тренувальної роботи повинні дозволяти виконувати практичні завдання з розвитку, як деяких конкретних фізичних якостей дітей, головним чином витривалості і швидкісних здібностей, так і працездатності, адаптаційних можливостей.
Description: Жвавий Д. К. Сучасні напрямки удосконалення просторової і часовоїреакції в умовах м'язового напруження в процесі занять танцювальними видами спорту : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / Д. К. Жвавий , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 20 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1746
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Жвавий Д.К..pdf281.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.