груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1747
Title: Використання засобів танцювального фітнесу, як інтегрального методу підвищення функціональних можливостей організму студенток
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Коваленко, Д. Д.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Остапченко Л. І.
танцювальний фітнес
анкетування
педагогічний експеримент
контрольні вправи
студент
заклад вищої освіти
мотив
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2021. Магістерська робота присвячена питанню дослідження підвищення функціональних можливостей студенток засобами танцювального фітнесу на заняттях з фізичного виховання в ЗВО.Встановлено, що більшість студенток виявили бажання займатися сучасними видами рухової активності, зокрема танцювальним фітнесом. Розроблено методику фізичної підготовки студенток з використанням засобів танцювального фітнесу в основній частині заняття, в яку входило 3 блоки.Обґрунтовано методику підвищення функціональних можливостей студенток шляхом проведення педагогічного експерименту. Розроблена методика сприяла покращенню показників сили м’язів рук і плечового поясу, гнучкості, сили м’язів черевного преса, працездатності, швидкісних здібностей, аеробної витривалості студенток. В результаті досліджень у студентоквиявлено підвищення рівня мотивації та задоволеності від занять, що свідчить про ефективність використання засобів танцювального фітнесу на заняттях з фізичного виховання.
Description: Коваленко Д. Д. Використання засобів танцювального фітнесу, як інтегрального методу підвищення функціональних можливостей організму студенток : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / Д. Д. Коваленко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 14 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1747
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Коваленко Д.Д..pdf387.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.