груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1749
Title: Розробка концепції педагогічного формування професійної особистості викладача з фізичного виховання в період підвищення наукової кваліфікації
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Коваленко, Я. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Берегова Т. В.
концепції педагогічного формування
формування професійної особистості
підвищення кваліфікації
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 - Фізична культура і спорт – Чорноморський національний університет імені П.Могили, м.Миколаїв, 2021. Магістерська робота присвячена питанню дослідження педагогічних умов формування професійно-особистісних якостей викладача фізичної культури, що працює у вищому навчальному закладі, в процесі підвищення кваліфікації. Змістовно уточнено визначення, структурні і рівневі характеристики професійно-особистісних якостей викладача вузу. Виявлені групи педагогічних умов (організаційно адміністративні і суб'єктно-діяльні), необхідні для розвитку професійно-особистісних якостей викладача фізичної культури в процесі підвищення кваліфікації. Обгрунтовані засоби і методи оцінки рівня професійно-особистісних якостей викладачів фізичної культури вузів в процесі підвищення кваліфікації. Обгрунтовані і змістовно охарактеризовані структурні компоненти даних якостей. Обгрунтована сукупність педагогічних умов, дозволяють забезпечити ефективність формування необхідних для сучасного викладача фізичної культури професійно-особистісних якостей в процесі підвищення кваліфікації.
Description: Коваленко Я. В. Розробка концепції педагогічного формування професійної особистості викладача з фізичного виховання в період підвищення наукової кваліфікації : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / Я. В. Коваленко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 18 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1749
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Коваленко Я.В..pdf655.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.