груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1753
Title: Моделювання спортивної результативності на основі співвідношення мотиваційних та психологічних індивідуальних особливостей спортсмена
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Криченкова, В. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Стародубцев Сергій Генадієвич
моделювання
спортивна результативність
мотиваційні та психологічні особливості
спортсмени
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2021. Магістерська робота присвячена питанню дослідження розробки моделі різної спортивної успішності на основі виявлених варіантів співвідношень рівнів самооцінки і прагнення у взаємозв'язку з мотиваційними та індивідуально-психологічними особливостями спортсменів високої кваліфікації. Розроблено, науково обґрунтовано і експериментально перевірена типологія поєднання самооцінки та рівня прагнення висококваліфікованих спортсменів за величиною розбіжності зазначених параметрів. Доведено, що облік даних типових комбінацій дозволяє побудувати прогностичні моделі успішності виступів висококваліфікованих спортсменів та значно підвищити ефективність психологічної підготовленості спортсменів. Встановлено певні закономірності співвідношення адекватності / неадекватності самооцінки та рівня прагнення. Виявлена нова закономірність, яка полягає в тому, що сильна дивергенція параметрів самооцінки та рівня прагнення тягне за собою зростання індексу тривожності, посилення зовнішньої атрибуції в формі екстрапунітивного напрямку контролю над значущими для себе подіями, відсутність ефективного управління своєю поведінкою і зниження емоційної стійкості. Вперше показано, що в системі підготовки елітних спортсменів в умовах, обмежених у часі, можлива об'єктивна діагностика психологічних корелятів несприятливу екологічну ситуацію за допомогою методів реєстрації рівня самооцінки і прагнень.
Description: Криченкова В. С. Моделювання спортивної результативності на основі співвідношення мотиваційних та психологічних індивідуальних особливостей спортсмена : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / В. С. Криченкова , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 18 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1753
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Криченкова В.С..pdf521.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.