груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1761
Title: Формування основних аспектів удосконалення техніко-тактичної підготовки спортсменів в самбо для реалізації атакуючих та контратакуючих дій під час захвату
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Олексин, А. Г.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Коробейніков Георгій Валерійович
моделі формування навичок боротьби
техніко-тактичної підготовка самбістів
атакуючі та контратакуючії дії
самбісти
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – Назва закладу, Місто, 2021. Магістерська робота присвячена питанню дослідження теоретичної розробки та експериментального обґрунтування моделі формування навичок боротьби за захоплення як базового компонента техніко-тактичної підготовки самбістів.. Розглянуті і вивчені всі види захоплень в самбо, а також дано аналіз їх використання в техніко-тактичних діях. Розроблена класифікація захоплень в тренувальної та змагальної діяльності самбістів. Сконструйована модель дій спортсмена в процесі боротьби за захоплення. В педагогічному експерименті доведено ефективність методики формування навичок боротьби за захоплення як базового компонента техніко-тактичної підготовки самбістів. Розроблена інноваційна методика формування навичок боротьби за захоплення може бути інтегрована в тренувальний процес самбістів СШ, СШОР і членів збірних команд. Розроблена модель процесу боротьби за захоплення і спеціалізовані вправи і завдання, сприятимуть суттєвому підвищенню рівня показників техніко-тактичних дій в процесі змагального поєдинку, будуть забезпечувати зростання спортивної майстерності.
Description: Олексин А. Г. Формування основних аспектів удосконалення техніко-тактичної підготовки спортсменів в самбо для реалізації атакуючих та контратакуючих дій під час захвату : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / А. Г. Олексин , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 15 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1761
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Олексин А.Г..pdf566.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.