груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1763
Title: Методика корекції біомеханіки рухових дій спортсменів в процесі стрибків в воду на початковому етапі підготовки
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Перщина, С. Г.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Коробейніков Георгій Валерійович
корекції біомеханіки рухових дій
асиметрія
стрибки в воду
початковий етап підготовки
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – Назва закладу, Місто, 2020. Магістерська робота присвячена питанню дослідження розробки методики корекції рухової асиметрії при навчанні юних спортсменів стрибків у воду на початковому етапі підготовки. Розроблена ефективна методика корекції рухової асиметрії у юних спортсменів при навчанні оптимальної технікою виконання стрибка в воду. Визначена тенденція зниження прояви рухової асиметрії під час відштовхування при виконанні стрибка у воду з ростом кваліфікації та стажу спортсменів. Отримані нові об'єктивні дані про стан фізичної та технічної підготовленості стрибунів воду в результаті застосування експериментальної методики навчання юних спортсменів техніці відштовхування на основі корекції рухової асиметрії. Розроблена методика навчання раціональної техніці відштовхування, що враховує характеристики прояви рухової асиметрії опорних ланок тіла, може бути використана тренерами дитячих спортивних шкіл.
Description: Першина С. Г. Методика корекції біомеханіки рухових дій спортсменів в процесі стрибків в воду на початковому етапі підготовки : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / С. Г. Першина , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 13 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1763
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Першина С.Г..pdf420.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.