груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1772
Title: Технології розвитку вибухової сили у спортсменів з рукопашного бою в процесі використання інтегральних тренувальних занять на різних етапах підготовки
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Таланенко, В. Ю.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Шерстюк Людмила Валеріївна
корекція навантажень
механізми оптимізації
рукопашний бій
швидкісно-силові якості
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2021. Магістерська робота присвячена питанню дослідження технології оптимізації тренувального процесу спортсменів, що спеціалізуються у рукопашному бої з дозованим контактом, шляхом корекції навантажень. Встановлено, що розвиток швидкісно-силових якостей у бійців рукопашного бою повинно проходити поетапно. Встановлено, що рівень розвитку швидкісно-силових якостей у бійців рукопашного бою, в значній мірі залежить від використання багатофункціональної тренування. Виявлено фактори, що визначають необхідність використання багатофункціональної тренування для розвитку швидкісно-силових якостей у бійців рукопашного бою. Ними є: наявність можливості комплексного розвитку всіх м'язових груп у бійців рукопашного бою; необхідність підвищення інтенсифікації тренувального процесу; можливість підбору вправ для ефективного розвитку «відстаючих» швидкісно-силових якостей у бійців рукопашного бою; індивідуальний характер впливу навантаження на швидкісно-силову готовність бійців рукопашного бою.
Description: Таланенко В. Ю. Технології розвитку вибухової сили у спортсменів з рукопашного бою в процесі використання інтегральних тренувальних занять на різних етапах підготовки : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / В. Ю. Таланенко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 16 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1772
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Таланенко В.Ю..pdf320.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.