груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1773
Title: Оптимізація засобів та методів тренувального процесу в художній гімнастиці на етапі початкової підготовки для дітей молодшого шкільного віку
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Тамбовцева, В. А.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Остапченко Людмила Іванівна
оптимізація
художня гімнастика
етап початкової підготовки
спортивно-масовий напрямок
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – ЧНУ імені Петра Могили Миколаїв 2021 Магістерська робота присвячена питанню дослідження механізмів теоретичної розробки та експериментального обґрунтування методики занять художньою гімнастикою спортивно-масового напрямку для дівчаток 6-9 років. Виявлена методика набору та розподілу по групах займаються художньою гімнастикою спортивно-масового спрямування. Отримані дані, що відображають специфіку змагань з художньої гімнастики спортивно-масового спрямування. Представлено розподіл навчального навантаження і годин в річному циклі в групі розвитку і спортивної групі для займаються художньою гімнастикою спортивно-масового напрямку 6-9 років. Відібрані (конкретизовані) завдання, засоби і методи характерні для займаються художньою гімнастикою спортивно-масового напрямку 6-9 років з урахуванням можливостей і інтересу займаються. Запропоновані контрольно-перекладні нормативи для гімнасток 6-9 років займаються художньою гімнастикою спортивно-масового напрямку для регулярного педагогічного контролю. Розроблена і експериментально доведена методика занять художньою гімнастикою спортивно-масового напрямку з дівчатками 6-9 років.
Description: Тамбовцева В. А .Оптимізація засобів та методів тренувального процесу в художній гімнастиці на етапі початкової підготовки для дітей молодшого шкільного віку : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» /В. А. Тамбовцева , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 14 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1773
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тамбовцева В.А..pdf574.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.