груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1774
Title: Розробка ефективних методів підвищення психо-емоційної підготовки каратистів в період використання засобів актуальних для змішаних єдиноборств
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Тимоша, О. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Остапченко Людмила Іванівна
морально-етична і вольова підготовка
юні каратисти
модель
тренувальна діяльність
програмно-методичне забезпечення
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – Назва закладу, Місто, 2020. Магістерська робота присвячена питанню дослідження механізмів розробки і наукового обґрунтування моделі морально-етичної і вольової підготовки юних каратистів і програмно-методичне забезпечення тренувального процесу на тренувальному етапі з використанням елементів контактних видів єдиноборств. Виявлено та обґрунтовано алгоритм побудови та реалізації моделі і програмно-методичного забезпечення морально-етичної і вольової підготовки юних каратистів на основі організації тренувальної діяльності з використанням елементів контактних видів єдиноборств. В основі структурного змісту кожного модуля покладено наступний алгоритм навчання: освоєння основних правил ведення бою в контактних видах єдиноборств; вивчення специфіки ударної техніки руками і ногами; освоєння елементів борцівської техніки, захоплень і прийомів, а так же больових прийомів; проведення тренувальних спарингів відповідно до правил змагань в суміжних видах спорту і у відповідній екіпіровці. Розроблено й обґрунтовано модель морально-етичної і вольової підготовки юних каратистів на основі елементів повно-контактних ударних видів єдиноборств, яка розкриває змістовні основи її структурних елементів і послідовність їх реалізації: концептуальні підходи, на які орієнтовано побудова тренувальної діяльності; тематичний зміст; методи діагностики; контроль; зміст модулів; аналіз і коригування отриманих результатів. Модель є науково-теоретичною опорою тренувального процесу морально-етичної і вольової підготовки юних каратистів. Розроблено програмно-методичне забезпечення тренувального процесу, що включає зміст модулів і комплекс виховних заходів, що забезпечують підвищення рівня морально-етичної і вольової підготовленості юних каратистів. Доведено ефективність моделі морально-етичної і вольової підготовки і програмно-методичного забезпечення з використанням елементів контактних видів єдиноборств.
Description: Тимоша О. О. Розробка ефективних методів підвищення психо-емоційної підготовки каратистів в період використання засобів актуальних для змішаних єдиноборств : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / О. О. Тимоша , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 14 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1774
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тимоша О.О..pdf453.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.