груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1775
Title: Сучасні аспекти удосконалення тактичної підготовки в тенісі в процесі етапного контролю змагальної діяльності
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Труденко, В. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Остапченко Людмила Іванівна
удосконалення тактичної підготовки
кваліфіковані тенісисти
змагальна діяльність
методика системної оцінки
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – Назва закладу, Місто, 2020. Магістерська робота присвячена питанню дослідження закономірностей реалізації змагального потенціалу в тенісі і на цій основі розробити методику підвищення тактичної підготовленості кваліфікованих тенісистів. В процесі досліджень підтверджена адекватність розроблених теоретико-імовірнісних моделей гри в теніс. Виявлені істотні для спортивної педагогіки закономірності реалізації змагальних потенціалів тенісистів. Вирішені задачі оптимізації тактики в тенісі завдяки імітаційним дослідженням, проведеним за допомогою спеціально розроблених комп'ютерних програм. Підтверджена ефективність розробленої методики підвищення рівня тактичної підготовленості, що забезпечує навчання тенісиста точно оцінювати ефективність техніко-тактичних дій і особливості змагальних ситуацій в ході матчу, пов'язані з рівнем критичності і тривалістю в часі. Розроблена методика системної оцінки ефективності змагальних дій тенісиста на основі теоретико-імовірнісних моделей розіграшів м'ячів, що підвищує обґрунтованість одержуваного комплексу оцінок техніко-тактичних дій.
Description: Труденко В. В. Сучасні аспекти удосконалення тактичної підготовки в тенісі в процесі етапного контролю змагальної діяльності : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / В. В. Труденко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 15 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1775
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Труденко В.В..pdf399.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.