груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/183
Title: Індивідуальний стиль автора у творі К. Функе «Чорнильне серце» (книга перша) та збереження його в перекладі
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», Спеціальність 035 Германські мови і літератури (переклад включно, перша мова – німецька)
Authors: Філоненко, К. І.
Keywords: автореферат
магістерська робота
індивідуальний стиль
стиль автора
стиль перекладача
Функе К.
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В роботі розглядається поняття індивідуального стилю автора різними вченими. Засоби вираження індивідуального стилю Корнелії Функе в оригіналі. Також проявлення індивідуального стилю в перекладі. Та проводиться аналіз для виявлення збереження індивідуального стилю Корнелії Функе в перекладах, як в українському так і в російському. Прояв індивідуального стилю К. Функе було виявлено на морфологічному, лексичному та синтаксичному рівні. Дослідження індивідуального стилю проводилася на лексичному та синтаксичному рівні. Виявлено, що саме на цих рівня яскраво проявляється індивідуальний стиль К. Функе.
Description: Філоненко К. І. Індивідуальний стиль автора у творі К. Функе «Чорнильне серце» (книга перша) та збереження його в перекладі: автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 035 "Германські мови і літератури (переклад включно, перша мова – німецька)" / К. І. Філоненко, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 14 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/183
Appears in Collections:Інститут філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореф. Філоненко.pdf270.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.