груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1945
Title: Програмне забезпечення інтернет-магазину товарів для художників
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Сокол, М. О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інженерії програмного забезпечення
Коваленко Ігор Іванович
зниженні податки
зручний інтерфейс
Laravel
інтернет-магазин
PHP
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Метою є прискорення створення контенту працівників творчих професій, шляхом продажу вже готових елементів цифрового мистецтва. Робота складається із чотирьох розділів. У першому розділі описано все, що стосується аналітичної частини та специфікація вимог до програмного забезпечення. У другому розділі описані принципи моделювання об’єкту та предмету дослідження. Функціональні та інформаційні моделі. У третьому розділі описана архітектура, моделювання та проєктування програмного забезпечення. У четвертому розділі описано кодування, тестування (верифікація, валідація) ПЗ. Проведення обчислень (апробація ПЗ). Аналіз результатів обчислень. Керівництво користувача. Результатом роботи є інтернет-магазин написаний на мові програмування PHP за допомогою фреймворку Laravel, який, завдяки продажу вже готових елементів цифрового мистецтва прискорить розробку цифрового контенту працівників творчих професій. Даний інтернет магазин призначений для використання в комерційних цілях, зокрема для використання у сфері продажу та купівлі цифрових матеріалів для художників. КРБ викладена на _70__ сторінки, вона містить __4_ розділи, __31_ ілюстрацій, _17__ таблиці, _22__ джерел в переліку посилань.
Description: Сокол М. О. Програмне забезпечення інтернет-магазину товарів для художників : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / М. О. Сокол , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 20 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1945
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Сокол М. О..pdf2.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.