груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1963
Title: Розробка інтернет магазину комп’ютерних комплектуючих
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Проворний, О. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Кошовий Віталій Володимирович
сайт
інтернет магазин
веб-додаток
система керування вмістом
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Бакалаврська кваліфікаційна робота на здобуття освітньої кваліфікації «бакалавр з комп’ютерних наук» в галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки». Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Мико- лаїв. Об'єкт роботи – розробка сайту. Предмет роботи – інтернет магазин для продажу комп’ютерних компле- ктуючих. Метою роботи є аналіз методів розробки інтернет магазину, аналіз існу- ючих аналогів сайтів, розробка власного інтернет-магазину з продажу комп’ютерних комплектуючих. У результаті виконання бакалаврської роботи було розроблено інтернет-магазин з продажу комп’ютерних комплектуючих у м. Миколаєві «MirComp». Робота складається з фахового розділу і спеціальної частини з охорони праці. Пояснювальна записка складається зі вступу, чотирьох розділів, висно- вків та додатків. У першому розділі розглядається методика розробки сайтів. Розглянуто питання електронної комерції. Проведено огляд сучасних технологій ство- рення сайтів. У другому розділі проведено аналіз та вибір інструментальних засобів розробки інтернет магазину. Було проведено загальний аналіз та огляд систем керування вмістом сайту. У третьому розділі було проведено моделювання та проектування інте- рнет магазину. Було описано шаблон розроблюваного сайту та структуру ін- тернет магазину. В четвертому розділі описана реалізація та розробка інтернет магазину комп’ютерних комплектуючих. А саме встановлення системи керування вміс- том, налаштування та наповнення інтернет магазину, розробка графічного ди- зайну та моделювання сайту. В результаті розроблено інтернет магазин комп’ютерних комплектую- чих.
Description: Проворний О. В. Розробка інтернет магазину комп’ютерних комплектуючих : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / О. В. Проворний , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 19 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1963
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат 401 Проворний Олег Вікторович.pdf272.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.