груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1968
Title: РОЗРОБКА КОМП'ЮТЕРНОЇ ГРИ НА БАЗІ КРОСПЛАТФОРМНОГО СЕРЕДОВИЩА UNITY 3D
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Черненко, О. Ю.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Дворецька С. В.
стратегія
Tower Defense
відеогра
Unity
C#
Visual Studio
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Бакалаврська кваліфікаційна робота на здобуття освітньої кваліфікації «бакалавр з комп’ютерних наук» в галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки». Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв. Об'єктом роботи є процес розробки комп'ютерних ігор у середовищі розробки UNITY. В свою чергу предметом роботи є інструменти та засоби розробки комп'ютерних 3D ігор із використанням рушія UNITY. Мета роботи - збільшення кількості альтернатив цікавого проведення вільного часу шляхом розробки кросплатформної 3D комп'ютерної гри «Castle Defense», що є колаборацію жанрів Tower Defense і стратегії. Робота складається з фахового розділу і спеціальної частини з охорони праці. Пояснювальна записка складається зі вступу, чотирьох розділів, висновків та додатків. У першому розділі розглядається і описуються теоретико-методологічні основи дослідження, поняття та зміст відеоігор, методи і особливості створення ігрових додатків, особливості жанрів стратегії і Tower Defense, завдяки чому було сформовано загальне розуміння предметної області і виявлено жанрові особливості майбутнього додатку. У другому розділі проведено вибір інструментарію розробки, тобто вибрано мову програмування, середовище розробки, та ігровий двигун, аналіз відомостей про які сприяв побудові загальної картини підходу до розробки додатку. У третьому розділі проведено проектування системи за допомогою діаграм та, власне, розробка інформаційної системи; висновків, списку використаних джерел та додатків. В результаті власний ігровий . власного програмний продукт «Castle Defense», який представляє собою колаборацію жанрів Tower Defense і стратегії. Бакалаврська кваліфікаційна робота містить 72 сторінок, 7 рисунків, 4 таблиці, 30 використаних джерел та 2 додатки.
Description: Черненко О. Ю. РОЗРОБКА КОМП'ЮТЕРНОЇ ГРИ НА БАЗІ КРОСПЛАТФОРМНОГО СЕРЕДОВИЩА UNITY 3D : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / О. Ю. Черненко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 16 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1968
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат 401 Черненко Олександр Юрійович.pdf333.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.