груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/204
Title: Вивчення динаміки стоку річки Південний Буг за матеріалами Дистанційного Зондування Землі
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 101 «Екологія»
Authors: Дубенко, Є. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра екології
водний моніторинг
зондування Землі
геоінформаційні технології
Південний Буг
космічні знімки
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 101 «Екологія», ОПП «Екологія та охорона навколишнього середовища»– ЧНУ імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. У дипломній роботі проаналізовано можливість використання засобів дистанційного зондування землі для вивчення стану водних ресурсів, а саме що допомогою даних ДЗЗ і програмних комплексів по їх обробці можна вирішувати багато важливих прикладних завдань, у тому числі таких як: інвентаризація водосховищ та інших водних об’єктів; оцінка екологічного стану водних об’єктів, вивчення руслових процесів і картографування мікрорельєфу дна на мілководді; постійні спостереження за станом дамб та інших водозахисних та гідротехнічних споруд; моніторинг стану водоохоронних зон, несанкціонованого будівництва в їх межах промислових і житлових об’єктів; прогнозування і оперативний моніторинг повеней, моделювання процесів затоплення території в результаті повеней; вирішення судових спорів, пов’язаних з водокористуванням та порушеннями Водного кодексу України.
Description: Дубенко Є. В. Вивчення динаміки стоку річки Південний Буг за матеріалами Дистанційного Зондування Землі: автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 101 «Екологія» / Є. В. Дубенко, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 14 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/204
Appears in Collections:Медичний інститут

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ДубенкоЄВАвтореферат (1).pdf275.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.