груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2066
Title: Механізми запровадження підготовки та підтримки професіоналізму державних службовців в умовах децентралізації влади в Україні
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Чернова, В.В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
державна служба
державні службовці
компетентнісний підхід
функціональний підхід
самоосвіта
професійні компетенції
професійний розвиток
hard skills
soft skills
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота на здобуття рівня магістра з державного управління за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування», Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Інститут державного управління. – Миколаїв, 2021 Розглянуто теоретико-практичні аспекти підготовки та професійного зростання державних службовців в Україні. Виділено важливість розвитку hard&soft навичок у роботі державних службовців як елемент самоосвіти. Проведено фахове опитування та дослідження, щодо наявності hard&soft навичок державних службовців. Досліджено моделі здійснення професійної підготовки осіб публічного управління в США та Великобританії. Розкрито роль і місце професійного навчання при підготовці регіональних кадрів з метою покращення їх функціонування, імплементування зарубіжного досвіду в Україні в умовах децентралізації. Визначено пріоритетні напрями та перспективи формування потенціалу державної служби в умовах безперервної освіти та набуття професійних компетенцій. Сформовано перелік компетенцій, що свідчать про наявність та схильність до професійного потенціалу державних службовців. Охарактеризовано розвиток професіоналізму державних службовців у Миколаївській міській раді, зокрема у виконавчому комітеті управління молодіжної політики.
Description: Чернова В. В.. Механізми запровадження підготовки та підтримки професіоналізму державних службовців в умовах децентралізації влади в Україні : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / В. В. Чернова , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 19 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2066
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Чернова.pdf288.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.