груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2070
Title: Мотивація до службової кар’єри на державній службі
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Грабовенко, С. М.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
кар’єра
мотивація
органи державної влади
державна служба
кар’єрне зростання
державні службовці
публічне управління
мотивування
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна роботи на здобуття другого рівня вищої освіти (магістр) зі спеціальності: 281 Публічне управління та адміністрування. Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2021. У магістерській роботі охарактеризовано сутність та особливості кар’єри в державній службі, визначено поняття кар’єри у загальному значенні, розглянуто особливості професійного розвитку державних службовців. З’ясовано взаємозв’язок кар’єри та мотивації праці державних службовців, досліджено різноманітність теоретичних та експериментальних методів у вивченні аспектів мотивації. Проаналізовано зарубіжний досвід моделей управління кар’єри та мотивації праці державних службовців, розглянуто питання адаптації зарубіжного досвіду при побудові державної служби в Україні. Виявлено особливості мотивації до службової кар’єри на державній службі в Україні, надано оцінку взаємозв’язку кар’єри та системи мотивації на державній службі. Розроблено рекомендації із застосування службової кар’єри як інструмента мотивації праці державних службовців.
Description: Грабовенко С. М. Мотивація до службової кар’єри на державній службі : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / С. М. Грабовенко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 16 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2070
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Грабовенко Автореферат.pdf381.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.