груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2075
Title: Лідерство на публічній службі як важливий елемент належного врядування
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Корчагова, В. Ю.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
Ємельянов В. М.
лідер
лідерство
керівник
керівництво
належне врядування
публічна служба
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття другого рівня вищої освіти – магістерського. Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2021. Магістерську роботу присвячено дослідженню лідерства на публічній службі як важливого елементу належного врядування. У вступі обґрунтовано актуальність та рівень дослідженості теми; окреслено мету та основні завдання, об’єкт, предмет та методи дослідження; описано наукову новизну; встановлено практичне значення отриманих результатів магістерської роботи; зазначено структуру та обсяг роботи. На початку роботи уточнено базові поняття дослідження та описано теоретичні аспекти виникнення і розвитку лідерства на публічній службі. Значна частина роботи присвячена ґрунтовному аналізу існування лідерства на публічній службі в Україні як важливого елементу належного врядування. Безпосередньо розглянуто нормативне регулювання існування лідерства на публічній службі та визначено його співвідношення із належним врядуванням; охарактеризовано три форми лідерства на публічній службі: лідерство керівника, лідерство команди та самолідерство; з’ясовано місце і роль керівника як лідера в колективі публічних службовців. Наприкінці роботи сформульовано напрями активізації лідерства на публічній службі в сучасних умовах, комплексна реалізація яких сприятиме самореалізації публічних службовців на робочому місці, їх професійному зростанню і кар’єрному просуванню, підвищенню рівня їх суспільно-державної свідомості, бажанню працювати на благо держави й суспільства, а також якісно, професійно й оперативно виконувати власні службові обов’язки.
Description: Корчагова В. Ю. Лідерство на публічній службі як важливий елемент належного врядування : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / В. Ю. Корчагова, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 10 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2075
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АВТОРЕФЕРАТ (Корчагова).pdf294.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.