груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2112
Title: Управління результативністю та ефективністю в органах судової влади відповідно до європейських стандартів
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Горенко, Ю. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
Євтушенко О.Н.
результативність
ефективність
управління результативністю та ефективністю
оцінка ефективності діяльності працівників
оцінка результативності управління
підвищення ефективності та результативності управління
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 281 – Публічне управління та адміністрування. – Інститут державного управління Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2021. В магістерській роботі розглянуто теоретико-методологічні підходи щодо дослідження та оцінки результативності та ефективності управління в органах судової влади з урахуванням європейського досвіду й проведено аналіз стану результативності та ефективності в органах судової влади України. На основі проведеного аналізу понять результативності та ефективності, автором було надано поняття «результативність та ефективність управління в органах судової влади», а також запропоновано шляхи підвищення ефективності та результативності управління в органах судової влади України. У відповідності з проведеним аналізом автором було визначено напрями удосконалення управління в органах судової влади України відповідно до норм ЄС та надано рекомендації з підвищення результативності та ефективності в органах судової влади України.
Description: Горенко Ю. В. Управління результативністю та ефективністю в органах судової влади відповідно до європейських стандартів : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / Ю.В.Горенко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 17 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2112
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Горенко.pdf282.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.