груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2113
Title: Публічне адміністрування у сфері вищої освіти на етапі впровадження Іndustry 4.0
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Запальський, В.М.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
Беглиця В. П.
державне управління
публічне управління
заклад вищої освіти
інноваційний розвиток
Industry 4.0
моделей управління закладом вищої освіти
кластер
стратегічного планування
освітня політика
стратегічне управління
SWOT – аналіз
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: – Кваліфікаційна робота за другим рівнем вищої освіти (Магістр) із спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2021. У роботі пропонується розроблену за результатами проведеного аналізу та досвіду функціонування закладу вищої освіти, структурну схему моделі управління закладом вищої освіти на етапі впровадження Industry 4.0. Крім того отримані припущення, що при проведенні комплексного SWOT - аналізу структурного підрозділу, слід розглядати напрями кадрового потенціалу, навчально-методичного напряму та науково-дослідної роботи. У першому розділі теоретичні аспекти публічного адміністрування у закладі вищої освіти та розглянуто власно вищий заклад освіти, як елемент публічного адміністрування на етапі впровадження Industry 4.0. У другому розділі досліджено правові засади публічного адміністрування у сфері освіти. Як результат, отримана модель управління закладом вищої освіти на етапі впровадження Industry 4.0. У третьому розділі з’ясовані підходи до формування стратегічного управління закладом вищої освіти, та проведено SWOT - аналіз кафедри Автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій Чорноморського національного університету імені Петра Могили Кваліфікаційна робота за другим рівнем вищої освіти (Магістр) містить 108 стор., 16 рис., 9 табл., 66 посилань.
Description: Запальський В.М. Публічне адміністрування у сфері вищої освіти на етапі впровадження Іndustry 4.0.: автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / В.М.Запальський , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 17 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2113
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АВТОРЕФЕРАТ_ЗАПАЛЬСЬКИЙ.pdf477.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.