груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2126
Title: Коригуючі взаємозв’язки між результативністю в спортивній діяльності паралімпійців та індивідуальними психофізіологічними особливостями організму
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня магістр», спеціальність 227 «Фізична терапія, ерготерапія»
Authors: Богуславська, Г. А.
Keywords: магістерська робота
автореферат
фізична реабілітація
Данильченко С. І.
хокеї-следж
паралімпійці
адаптація
ігрові амплуа
психофізіологічні чинники
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. П. Могили
Abstract: Магістерська робота присвячена питанню дослідження індивідуальних психофізіологічних особливостей паралімпійців різних ігрових амплуа в хокеї-следж і оцінити їх вплив на підвищення ефективності спортивної діяльності. Визначені психофізіологічні чинники успішності спортсменів паралімпійців високої кваліфікації. Запропоновано інтегральний показник динаміки психофізіологічних станів, вимірюваний за допомогою методу газорозрядної візуалізації. Визначені типологічні комплекси властивостей нервової системи спортсменів-паралімпійців високої кваліфікації, що відповідають певним ігровим амплуа в хокеї-следж. Виявлені зв'язки між інтегральним показником поточного стану психофізіологічної готовності спортсменів до спортивної діяльності (запропонованим автором) і їх успішністю виступу на змаганнях. Розроблена модель обліку психофізіологічних чинників для вибору ігрового амплуа в хокеї-следж і психолого-педагогічного супроводу спортивної діяльності з урахуванням поточних психофізіологічних станів спортсменів-паралімпійців, з метою підвищення ефективності тренувального процесу та виступи на змаганнях.
Description: Богуславська Г. А. Коригуючі взаємозв’язки між результативністю в спортивній діяльності паралімпійців та індивідуальними психофізіологічними особливостями організму : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 227 «Фізична терапія, ерготерапія» / Г. А. Богуславська , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2022. - 18 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2126
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Богуславська.pdf652.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.