груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2127
Title: Характер зміни рівня адапційних резервів підлітків з проблемами слуху до навантажень різної інтенсивності в умовах активної рухової діяльності
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня магістр», спеціальність 227 «Фізична терапія, ерготерапія»
Authors: Геращенко, М. А.
Keywords: магістерська робота
автореферат
фізична реабілітація
Данильченко С. І.
адаптивне фізичне виховання
діти з вадами слуху
адаптаційні резерви
рухова активність
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. П. Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 227 «Фізична терапія, ерготерапія». – Чорноморський національний університет ім.П.Могили, Миколаїв, 2021. Магістерська робота присвячена питанню теоретичного обґрунтування, розробки, експериментального апробування та оцінки ефективності методики зміни рівня адаптаційних резервів підлітків з проблемами слуху до навантажень різної інтенсивності в умовах активної рухової діяльності. Розроблено експериментальну методику для підвищення рівня адаптації слабочуючих підлітків 13–15 років, які займаються футболом, до фізичних навантажень. Визначено високий позитивний взаємозв'язок лейкоцитарної формули з активністю спортсменів: заняття адаптивним спортом, а саме, футболом, протягом 1 року статистично достовірно благотворно впливає на показники, що характеризують фізичний розвиток, функціональний стан і ступінь фізичної підготовленості підлітків, що слабко чують. Отримано нові дані про зміну показників психофізичного стану підлітківфутболістів з вадами слуху у процесі занять адаптивним фізичним вихованням за експериментальною методикою: аналіз лейкоцитарних формул і в контрольної і в експериментальної груп слабочуючих підлітків-футболістів свідчить про зниження гостроти реакції реакції на психоемоційний подразник у порівнянні з тим, що було рік тому.
Description: Геращенко М. А. Характер зміни рівня адаптаційних резервів підлітків з проблемами слуху до навантажень різної інтенсивності в умовах активної рухової діяльності : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 227 «Фізична терапія, ерготерапія» / М. А. Геращенко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2022. - 11 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2127
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Геращенко.pdf330.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.