груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2131
Title: Удосконалення процесу адаптивної підготовки підлітків з проблемами психічного розвитку з використанням інтегральних засобів фізичної терапії
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня магістр», спеціальність 227 «Фізична терапія, ерготерапія»
Authors: Крупорушкін, М. Є.
Keywords: автореферат
Данильченко С. І.
фізична реабілітація
чірділінг
адаптивне фізичне виховання
діти із затримкою психічного розвитку
морфофункціональні показники
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. П. Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю фізична терапія та ерготерапія – ЧНУ імені Петра Могили, місто Миколаїв, 2021. Магістерська робота присвячена питанню дослідження - розробити і експериментально обґрунтувати методику використання чірділінга в адаптивному фізичному вихованні дітей із затримкою психічного розвитку. Актуалізована необхідність використання чирлідингу як засобу, оптимізуючого психофізичний розвиток дітей із затримкою психічного розвитку і забезпечує корекцію наявних у них відхилень. Розроблена класифікація засобів чирлідингу, що забезпечує розвиваючі, які формують, корекційний і виховний ефекти педагогічного впливу. Розроблена і обґрунтована методика використання чирлідингу в адаптивному фізичному вихованні дітей із затримкою психічного розвитку. Отримані об'єктивні дані, що доводять можливість підвищення морфофункціонального, фізичного і психічного розвитку дітей із затримкою психічного розвитку в процесі використання чирлідингу. Поглиблено розуміння необхідності використання чирлідингу в практиці їх психолого-педагогічного супроводу. Класифіковані засоби чирлідингу за ознакою впливу на окремі характеристики фізичного і психічного розвитку дітей із затримкою психічного розвитку.
Description: Крупорушкін М. Є. Удосконалення процесу адаптивної підготовки підлітків з проблемами психічного розвитку з використанням інтегральних засобів фізичної терапії : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 227 «Фізична терапія, ерготерапія» / М. Є .Крупорушкін , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2022. - 17 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2131
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Крупорушкін.pdf618.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.