груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2135
Title: Інтегральні методи контролю функціонального стану спортсменівпаралімпійців з проблемами опорно-рухового апарату в процесі реадаптації–
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня магістр», спеціальність 227 «Фізична терапія, ерготерапія»
Authors: Скрипак, Є. В.
Keywords: автореферат
Данильченко С. І.
фізична реабілітація
паралімпійці
боротьба
техніко-тактичні дії
особливостей енергозабезпечення м'язової діяльності
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. П. Могили
Abstract: Магістерська робота присвячена питанню теоретично обґрунтувати та експериментально апробувати методику спортивної підготовки паралімпійців з проблемами опорно-рухового апарату, що займаються боротьбою, з урахуванням типологічних особливостей енергозабезпечення м'язової діяльності. Виявлено особливості розподілу спортсменів-паралімпійців, які займаються боротьбою, на типологічні групи, якісно розрізняються особливостями енергозабезпечення м'язової діяльності. Здійснено систематизацію змагальної діяльності в боротьбі і розроблена класифікація техніко-тактичних дій. Встановлені відносна значимість, частота і ефективність виконання техніко-тактичних дій для досягнення високої результативності змагання у борців-паралімпійців з різними типологічними особливостями енергозабезпечення м'язової діяльності. Розроблена методика спортивної підготовки паралімпійців, що займаються боротьбою, відповідні властивим їм типологічних особливостей енергозабезпечення м'язової діяльності і забезпечують істотне підвищення фізичної та функціональної підготовленості, ефективності змагальної діяльності.
Description: Скрипак Є. В. Інтегральні методи контролю функціонального стану спортсменівпаралімпійців з проблемами опорно-рухового апарату в процесі реадаптації : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 227 «Фізична терапія, ерготерапія» / Є. В. Скрипак , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2022. - 17 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2135
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Скрипак.pdf504.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.