Please use this identifier to cite or link to this item:
https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2214
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ішкувата, А. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-11T08:59:23Z | - |
dc.date.available | 2022-10-11T08:59:23Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.uri | https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2214 | - |
dc.description | Ішкуватова А. А. Економічні аспекти розвитку ресторанного бізнесу : дипломна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / А. А. Ішкуватова ; ЧНУ ім. Петра Могили. ‒ Миколаїв, 2022. - 113 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Кваліфікаціна робота магістра полягає у визначенні конкретних пропозицій щодо обґрунтування рекомендацій з підвищення ефективності аспектів розвитку ресторанного бізнесу. В роботі використаний теоретико-методологічний матеріал, дослідження та публікації вітчизняних та зарубіжних учених у сфері управління розвитком та якістю послуг на підприємствах ресторанного господарства. При проведенні дослідження використовуються нормативнозаконодавчі документи у галуззі якості, а також статистичні дані та звітність підприємства. При написанні роботи були вирішені наступні завдання: розглянуто теоретичні аспекти розвитку підприємств в сфері ресторанного бізнесу, виявлено нормативно-правове управління розвитком в ресторанному бізнесі, обгрунтувано усі норми, що підвищують конкурентоспроможність ресторанного закладу, досліджено основні методи та показники оцінки розвитку підприємства ресторанного бізнесу, проаналізувано показники оцінки розвитку підприємства в сфері ресторанного бізнесу, визначено результати оцінки та обґрунтування рекомендацій з підвищення ефективності розвитку підприємств у сфері ресторанного бізнесу. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ЧНУ ім. Петра Могили | uk_UA |
dc.subject | Кафедра економіки та підприємництва | uk_UA |
dc.subject | магістерська робота | uk_UA |
dc.subject | Назарова Л. В. | uk_UA |
dc.subject | розвиток ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність підприємства | uk_UA |
dc.subject | виробництво | uk_UA |
dc.subject | фінансово – економічні показники | uk_UA |
dc.subject | сфера послуг | uk_UA |
dc.subject | управління якістю. | uk_UA |
dc.title | Економічні аспекти розвитку ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.title.alternative | магістерськa дисертацїя на здобуття освітнього ступеня «магістр», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Факультет економічних наук |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Дипломна робота_Ішкуватова.pdf | 1.37 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.