груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2214
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІшкувата, А. А.-
dc.date.accessioned2022-10-11T08:59:23Z-
dc.date.available2022-10-11T08:59:23Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttps://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2214-
dc.descriptionІшкуватова А. А. Економічні аспекти розвитку ресторанного бізнесу : дипломна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / А. А. Ішкуватова ; ЧНУ ім. Петра Могили. ‒ Миколаїв, 2022. - 113 с.uk_UA
dc.description.abstractКваліфікаціна робота магістра полягає у визначенні конкретних пропозицій щодо обґрунтування рекомендацій з підвищення ефективності аспектів розвитку ресторанного бізнесу. В роботі використаний теоретико-методологічний матеріал, дослідження та публікації вітчизняних та зарубіжних учених у сфері управління розвитком та якістю послуг на підприємствах ресторанного господарства. При проведенні дослідження використовуються нормативнозаконодавчі документи у галуззі якості, а також статистичні дані та звітність підприємства. При написанні роботи були вирішені наступні завдання: розглянуто теоретичні аспекти розвитку підприємств в сфері ресторанного бізнесу, виявлено нормативно-правове управління розвитком в ресторанному бізнесі, обгрунтувано усі норми, що підвищують конкурентоспроможність ресторанного закладу, досліджено основні методи та показники оцінки розвитку підприємства ресторанного бізнесу, проаналізувано показники оцінки розвитку підприємства в сфері ресторанного бізнесу, визначено результати оцінки та обґрунтування рекомендацій з підвищення ефективності розвитку підприємств у сфері ресторанного бізнесу.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиuk_UA
dc.subjectКафедра економіки та підприємництваuk_UA
dc.subjectмагістерська роботаuk_UA
dc.subjectНазарова Л. В.uk_UA
dc.subjectрозвиток ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможність підприємстваuk_UA
dc.subjectвиробництвоuk_UA
dc.subjectфінансово – економічні показникиuk_UA
dc.subjectсфера послугuk_UA
dc.subjectуправління якістю.uk_UA
dc.titleЕкономічні аспекти розвитку ресторанного бізнесуuk_UA
dc.title.alternativeмагістерськa дисертацїя на здобуття освітнього ступеня «магістр», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дипломна робота_Ішкуватова.pdf1.37 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.