груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2364
Title: Технології створення чат-бота для надання користувачам технічної допомоги
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 122 «Комп’ютерні науки»
Authors: Соловйова, А. Б.
Keywords: Кафедра інтелектуальних інформаційних систем
бакалаврська робота
Таранов М. О.
чат-бот
телеграм
API
соціальна мережа
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Об’єктом дослідження даної роботи процеси автоматизації взаємодії із користувачем. Предметом дослідження є автоматизація надання користувачу необхідної інформації засобами чат-боту. Метою даної роботи є дослідження діючих чат-ботів, розробка персонального бота та його налаштування. Результатом є бот, який виконує запити користувача. Робота має 3 розділи: аналіз предметної сфери, об’єкту та предмету дослідження. Постановка задачі: визначення поняття чат-боту; створення свого боту. В першому розділі проводиться огляд та аналіз предметної сфери, методи та засоби створення чат-боту, котрі дадуть можливість краще зрозуміти що таке Телеграм і як вона взаємодіє з користувач. В другому розділі проводиться підбір системного та технічного забезпечення, проводиться порівняльний аналіз існуючих варіантів для вибору кращого інструменту реалізації. У третьому розділі описується процес розробки та створення чат-бота, проводиться аналіз роботи системи.
Description: Соловйова А. Б. Технології створення чат-бота для надання користувачам технічної допомоги : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки» / А.Б. Соловйова ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 72 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2364
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
401з Соловйова Анастасія Борисівна.pdf1.59 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.