груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/245
Title: Управління якістю на малих підприємствах готельного бізнесу (на прикладі підприємств курорту Залізний порт
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 073 «Менеджмент»
Authors: Дідова, Т. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
Кафедра економічних наук
Томілін Ю. А.
якість
готельні послуги
гостинність
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 073 «Менеджмент», ОПП «Якість, стандартизація та сертифікація». – ЧНУ імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Магістерська робота присвячена питанням менеджменту якості готельних послуг. Показано, що готельна індустрія є складовою широкої індустрії – гостинності, яка є особливою самостійною галуззю економіки, що складається з групи галузей і підприємств, функції яких полягають у задоволенні різноманітного попиту на різні види відпочинку і розваг. Проведено дослідження якості готельних послуг у трьох установах: пансіонат «Волна», пансіонат «Радуга», отель «Фаворит», які розташовані на узбережжі Чорного моря у м. Залізний Порт Херсонської області. За результатами дослідження привабливості, доступності готельних послуг, задоволеності послугами та пріоритетності властивостей готельних послуг, а також дослідження грамотності клієнтів щодо техніки безпеки у готелях дозволили виявити ті місця, до яких потрібно підвищити увагу керівництва закладу. Змодельовано формування гостинності готелю (за результатами досліджень в отелі «Фаворит»). Побудовано модель управління якістю для отеля «Фаворит». За отриманими результатами експериментального дослідження запропоновано удосконалити систему управління якістю послуг, за допомогою заходів. Напрацьовано варіанти диверсифікації готельних послуг. Розроблено варіанти додаткових послуг у міжсезоння. За допомогою розроблених заходів малі готелі можуть отримати відчутню допомогу щодо підвищення якості послуг, що в цілому позначиться на іміджі підприємства, а також дозволить збільшити конкурентоспроможність.
Description: Дідова Т. О. Управління якістю на малих підприємствах готельного бізнесу (на прикладі підприємств курорту Залізний порт) : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 073 «Менеджмент» / І. О. Дідова ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 14 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/245
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дідова-aref.pdf814.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.