груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2463
Title: Автоматизована система на платформі Arduino для відновлення рухових функцій пост-інсультних пацієнтів
Other Titles: магістерськa дисертація на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Полянічкін, В. Г.
Keywords: Кафедра комп'ютерної інженерії
магістерська робота
Журавська І. М.
реабілітація пост-інсультних пацієнтів
відновлення ушкоджених пальців рук
датчик Холла
датчик дотику
спалахи RGB-світлодіодів
RFID-ідентифікація
платформа Arduino
мікросервісна архітектура
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Після інсультів найчастішими ускладненнями є порушення рухових та/або сенсорних функцій, особливо дрібної моторики окремих пальців або групи пальців. Ефективність програм фізичної реабілітації (терапії) таких пацієнтів може бути підвищена за рахунок регулярних тренувань в амбулаторних та домашніх умовах з використанням малогабаритних діагностично-тренувальних (ДТ) приладів на основі мікропроцесорних систем. Метою роботи є розробка модулів та компонентів автоматизованої системи для ефективного та контрольованого реабілітаційного відновлення пост-інсультних пацієнтів з відхиленнями м’язової активності в умовах індивідуальних віддалених тренувань, у ході яких здійснюється моніторинг показників стану пацієнтів, протоколюються і передаються всі параметри каналами радіозв’язку. Для досягнення мети виконано такі завдання: 1) проведено аналіз існуючих методик відновлення моторики ушкоджених пальців рук та засобів інтеграції комп’ютерних систем у галузь реабілітації хворих після інсультів; 2) виконано проєктування та апаратно-програмну реалізацію автоматизованої системи для відновлення рухових функцій пост-інсультних пацієнтів на платформі Arduino; 3) проведено тестування розробленої серії ДТ-приладів «Reflex–Тхх» на основі датчиків Холла та сенсорів, запропонувати апаратно-змінювані режими тренувань в залежності від результатів пацієнтів. Методами дослідження є аналіз, проєктування та алгоритмізація рішень, програмне кодування прошивок модулів, тестування.
Description: Полянічкін В. Г. Автоматизована система на платформі Arduino для відновлення рухових функцій пост-інсультних пацієнтів : магістерська дисертація на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / В. Г. Полянічкін ; ЧНУ ім. Петра Могили. ‒ Миколаїв, 2022. – 92 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2463
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
605_Диплом_Полянічкін_для_мудл_v2.pdf4.31 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.