груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2466
Title: Дистанційне керування звуковідтворюючими пристроями на базі ESP-8266/ESP32
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Ланін, Д. Д.
Keywords: Кафедра комп’ютерної інженерії
бакалаврська робота
Бурлаченко І. С.
дистанційне керування
автоматизована система
мікроконтролер
програмно - апаратний комплекс
програмне забезпечення
штучний інтелект
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Бакалаврська робота присвячена розробці апаратно-програмного комплексу дистанційного керування звуковідтворюючими пристроями на базі ESP-8266/ESP32. Практичне значення результатів дослідження та розроблення полягає у можливості їх використання на досяганні покращати реальний світ. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, чотирьох розділів, висновків та трьох додатків. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження та розроблення бакалаврської роботи. У першому розділі увагу було зосереджено на загальній характеристиці мікроконтролерів. Також проаналізовано сучасні системи дистанційного керування. Поставлено задачі дослідження У другому розділі оглянуті існуючі аналоги проєкту дослідження. Проаналізовано підходи до проектування дистанційного керування звуковідтворюючими пристроями та алгоритми її створення. Обгрунтовано вибір програмно-апаратних засобів У третьому розділі описана розробка структурної схеми та архітектури прототипу дослідження. Четвертий розділ присвячений охороні праці на підприємстві, де проводилось тестування комплексу. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів дослідження та розроблення. У додатках А, Б, наведено програмний код, що використовувався в проекті. У додатку В наведена блок-схема.
Description: Ланін Д. Д. Дистанційне керування звуковідтворюючими пристроями на базі ESP-8266/ESP32 : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо- кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / Д. Д. Ланін; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 79 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2466
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ланін - БР.pdf1.48 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.