груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2467
Title: Годинник Фішера для гри у шахи на базі Arduino
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Булавський, Д. В.
Keywords: Кафедра комп’ютерної інженерії
бакалаврська робота
Дворник О. В.
годинник Фішера
шахи
модуль годинник реального часу
летючі речовини
модуль чотирирозрядний LED індикатор
Arduino
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Бакалаврська робота присвячена розробці апаратно-програмного комплексу у вигляді годинника для гри у шахи. Актуальність теми бакалаврської роботи зумовлена появою великої кількості вбудованих пристроїв, які мають різну функціональність. Розглянуто наявні в наш час професійні та аматорські годинники. Практичне значення результатів розроблення апаратно-програмного комплексу полягає – підвищення якості навчання людей у ситуаціях коли треба швидко приймати рішення, на прикладі такої гри як шахмати. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, двух розділів, висновків та додатків. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження та розроблення бакалаврської роботи. У першому розділі розглянуто апаратні компоненти, які знадобляться для розробки проекту. Проводиться аналіз ринку і технічних рішень розробки годинника. Також розглянуто характеристики компонентів та для чого вони потрібні. У другому розділі наведені дані про програмну частину комплексу та результати тестування. Четвертий розділ присвячений охороні праці щодо норм електробезпеки комп’ютерного обладнання. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів дослідження та розроблення.
Description: Булавський Д. В. Годинник Фішера для гри у шахи на базі Arduino : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо - кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / Д. В. Булавський; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 55 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2467
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
БР Булавський Дмитро 405-OD.pdf1.53 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.