груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/246
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗеленський, М. П.-
dc.date.accessioned2019-03-04T08:02:12Z-
dc.date.available2019-03-04T08:02:12Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/jspui/handle/123456789/246-
dc.descriptionЗеленський М. П. Управління якістю на підприємствах харчової промисловості (на базі ТОВ «СІТРІ») : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 073 «Менеджмент» / М. П. Зеленський ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 18 с.en_US
dc.description.abstractДипломна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 073 «Менеджмент», ОПП «Яксть, стандартизація та сертифікація». – ЧНУ імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Однією з найбільш гострих проблем в Україні є низький рівень якості ковбасних виробів. Малий відсоток обізнаного населення, щодо показників якості ковбасних виробів. Це насамперед негативно впливає на стан здоров’я населення впродовж всього життя шляхом накопичення шкідливих речовин, спричиняючи соціальні проблеми та рівень життя громади нашої країни. Актуальність теми магістерського дослідження пов’язана з тим, що ковбасні вироби – продукт широкого вжитку різних верств населення. Мета роботи – дослідити фактори, які визначають якість ковбасної продукції, та запропонувати рекомендації щодо підвищення якості продукції. Мaтеріaлами дoслідження виступали міжнaрoдні тa держaвні стaндaрти, стaндaрти дoсліджувaнoгo підприємствa, нaукoві прaці вітчизняних тa зaрубіжних вчених, мaтеріaли всеукрaїнських тa міжнaрoдних конференцій. Використано також матеріали досліджень за науковим напрямком «Науково-технічне забезпечення управління безпекою та якістю при виробництві товарів та послуг» кафедри екології ЧНУ імені Петра Могили. Мaгістерськa рoбoтa склaдaється із вступу, oгляду літерaтури, мaтеріaлів тa метoдів дoслідження, результaтів влaсних дoсліджень, виснoвків, списку викoристaнoї літерaтури тa дoдaтків. Результати даної роботи пoлягaють в розроблені рекомендацій для вдосконалення якості ковбасних виробів задля поліпшення ставлення споживачів до підприємств-виробників ковбасної продукції.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиen_US
dc.subjectавторефератen_US
dc.subjectмагістерська роботаen_US
dc.subjectКафедра економічних наукen_US
dc.subjectуправління якістюen_US
dc.subjectякість продукціїen_US
dc.subjectсистема управлінняen_US
dc.subjectконтроль якостіen_US
dc.subjectміжнародні стандартиen_US
dc.subjectполіпшення якостіen_US
dc.subjectконкурентоспроможна продукціяen_US
dc.subjectковбасні виробиen_US
dc.subjectхарчова промисловістьen_US
dc.subjectменеджментen_US
dc.titleУправління якістю на підприємствах харчової промисловості (на базі ТОВ «СІТРІ»)en_US
dc.title.alternativeавтореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 073 «Менеджмент»en_US
dc.typeOtheren_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економічних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Зеленський_aref.pdf526.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.