груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2472
Title: Адаптивний WEB – сайт для інтернету речей
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Куций, Н. В.
Keywords: Кафедра комп’ютерної інженерії
бакалаврська робота
Старченко В.В.
WEB-сайт
інформаційна модель системи
інтернет
інтернет речі
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Основною метою цієї бакалаврської роботи - розробка адаптивного дизайну для веб-сайту інтернету речей. Який призначений для українського торгового сайту. Продукти на веб-сайті розділені на різні категорії, і є функція для пошуку. На початку створення веб-сайту необхідно встановити Shopify, який є основним середовищем веб-розробки. Cтворений веб-сайт можна протестувати за інтернет посиланням [1]. У процесі розробки для редагування функціональності веб-сайту використовується мова HTML, Javascript. Макет створюється за допомогою фреймворку Bootstrap, а веб-сайт із адаптивним дизайном відредагується за допомогою CSS3, для забезпечення оплати використовується API Google Pay/Apple Pay. В результаті веб-сайт для інтернету речей може адаптуватися до екрану комп’ютера з роздільною здатністю 1200 пікселів і екрану мобільного телефону з роздільною здатністю 380 пікселів, що робить його зручним для користувачів, щоб переглядати веб-сайт на екрані комп’ютера або мобільного. Саме адаптування системи з різними розмірами екрану вебсайту зможе допомогти покращити досвід користувача. Користувач зможе відкрити вебсайт у будь-якому місці з будь-якого пристрою, щоб отримати інформаційний сервіс належної якості. У першому розділі роботи на прикладі веб-сайтів електронної комерції Rozetka та Foxtrot було досліджено реалізацію адаптивного веб-дизайну за останніми тенденціями. Показано, що потужною стороною цих сайтів є використання автомакетів для забезпечення зручності та доступності інформації сайту з пристрою будь-якої конфігурації. Таке рішення прийнято за результатами аналізу статистики запитів користувачів, більшість з яких було зроблено з мобільних пристроїв. Деякі недосконалості адаптивного інтерфейсу сайту Foxtrot не дозволяють використати його інформаційний потенціал повною мірою. Недосконалості адаптивного інтерфейсу можуть привести до поганого досвіду для користувачів, а врешті і їх відмови від Кафедра комп’ютерної інженерії 5 Адаптивний Web – сайт для інтернету речей 2022 р. Куций Н. В. 123 – БР.ПЗ.00 – 405з.21710517 інформаційного сервісу. Контроль якості роботи повинен працювати згідно з методологію Agile. Правильно створений прототип системи електронної комерції є першим кроком до створення ІоТ пристрою для самообслуговування. У другому розділі на прикладі Amazon, Фінський Smartcart, продуктової мережі «Сільпо» наведена послідовність збірки дослідницького прототипу. У третьому розділі наведено опис створення програмної частини макету та об’єднання з апаратною частиною.
Description: Куций Н.В. Адаптивний WEB – сайт для інтернету речей : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо- кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / Н.В. Куций; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 111 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2472
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Куций_БР.pdf2.56 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.