груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2473
Title: Апаратно-програмний комплекс для автоматизованого зварювання металевих деталей
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Луценко, В. А.
Keywords: Кафедра комп’ютерної інженерії
бакалаврська робота
Старченко В. В.
зварювання
металеві деталі
виявлення дефектів
вибір системи
аналіз умов
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Бакалаврська робота присвячена розробці апаратно-програмного комплекса для автоматизованого зварювання металевих деталей. Практичне значення результатів дослідження та розроблення полягає у можливості їх використання на заводах для виготовлення корпусів машин та будь-якої галузі де потрібні зварювальні роботи. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження та розроблення бакалаврської роботи. Перший розділ це аналітична частина в якій досліджуються умови автоматизації та аналіз збурювальних впливів при зварюванні. У другому розділі проводиться разрахункова частина, а саме разрахунок об’єктів регулювання за різними способами зварювання та орієнтація електрода по стику при аргонодуговому зварюванні криволінійних поверхонь. У третьому розділі наведено апаратно-програмне забезпечення, а саме який потрібний маніпулятор, позиціонер, система управління. Наведено аргументи чому саме потрібні ці інструменти для реалізації роботи.
Description: Луценко В. А. Апаратно-програмний комплекс для автоматизованого зварювання металевих деталей : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо- кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» /В. А. Луценко ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 61 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2473
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Луценко БР.pdf1.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.