груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2474
Title: Програмно-апаратний комплекс дистанційного керування у системах транспортної логістики
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Матюшок, М. М.
Keywords: Кафедра комп’ютерної інженерії
бакалаврська робота
Бурлаченко І. С.
потокова передача відео
системи потокової передачі відео
протоколи потокової передачі відео
кодеки
Raspberry Pi
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Бакалаврська робота присвячена розробці програмно-апаратного комплексу дистанційного керування у системах транспортної логістики. Розглянуто сучасні системи потокової передачі відео та методи передачі потокового відео. Крім цього був проведений аналіз потокової передачі відео на базі дронів з використанням UgCS. Практичне значення результатів дослідження та розроблення полягає в тому що, розроблений програмно-апаратний комплекс може використовуватися у службах доставки, наприклад Glovo або Uber Eats, також може бути використаний різними гіпермаркетами чи кафе. Крім цього Можливе удосконалення додатковим апаратним обладнанням і програмним забезпеченням, та використання при розробці стартапу. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків та трьох додатків. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження. У першому розділі досліджуються існуючі системи потокової передачі відео та методи передачі потокового відео. У другому розділі проведений аналіз конкурентної апаратної платформи для розробки системи потокової передачі відео та були підібрані необхідні комплектуючі для розробки системи потокової передачі відео, а саме Raspberry Pi 3 Model B+. У третьому розділі проведено налаштування апаратної платформи та розробка програмного забезпечення системи потокової передачі відео. Програмне забезпечення складається з серверної та клієнтської частини, написані мовою програмування JavaScript та з використанням фреймворку Express та бібліотеки SocketIO. Четвертий розділ присвячений охороні праці щодо забезпечення охорони праці під час використання екранних пристроїв.
Description: Матюшок М. М. Програмно-апаратний комплекс дистанційного керування у системах транспортної логістики : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо- кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» /М.М. Матюшок ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 62 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2474
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Матюшок М. БР.pdf2.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.