груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2475
Title: Програмно-апаратний комплекс розпізнавання райдужної оболонки на базі Raspberry Pi
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Мельниченко, Д. А.
Keywords: Кафедра комп’ютерної інженерії
бакалаврська робота
Бурлаченко І. С.
локалізація
сегментація,
нормалізація
алгоритм Даугмана
відстань Хеммінга
Raspberry Pi
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Бакалаврська робота присвячена розробці апаратно-програмного комплексу розпізнавання райдужної оболонки ока на базі Raspberry Pi. Розглянуто методи та алгоритми локалізації, нормалізації та сегментації зображення райдужної оболонки ока. Практичне значення результатів дослідження та розроблення полягає в тому що, прототип може бути використаний в різних прикладних програмах, де потрібно підтвердити особистість людини. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків, одного додатку та спеціальної частини з охорони праці та безпеки життєдіяльності . У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження та розроблення бакалаврської роботи. У першому розділі досліджуються загальна архітектура систем розпізнавання, яка може бути використана у прототипі. У другому розділі наведені методи локалізації, сегментації та нормалізації зображення які будуть використовуватися у прототипі, та налаштування апаратної частини системи. У третьому розділі наведені дані про програмну частину прототипу та всі етапи обробки зображення. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів дослідження та розроблення.
Description: Мельниченко Д. А. Програмно-апаратний комплекс розпізнавання райдужної оболонки на базі Raspberry Pi : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо ‒ кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / Д. А. Мельниченко ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 67 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2475
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Д.А.Мельниченко_БР.pdf2.25 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.