груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2505
Title: Мобільний 2D-платформер на базі Unity
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Кисса, О. П.
Keywords: Кафедра інженерії програмного забезпечення
бакалаврська робота
Горбань Г. В.
Unity
2D
платформер
інтерфейс
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Актуальність теми кваліфікаційної роботи – полягає в створенні ігрового застосунку для різних користувачів, для проведення вільного часу. Об’єкт роботи – Мобільний 2D-платформер на базі Unity. Предмет роботи – технології створення гри з ви користуванням двигуна Unity. Мета – проектування казуальної гри та проходження всіх етапів розробки з використанням двигуна Unity. У першому розділі представлені основні поняття предметної сфери створення гри та дослідження особливостей двигуна Unity . У другому розділі – створення ідеї гри. У третьому розділі представлено опис процесу розробки ігрового застосунку. В останньому розділі було розглянуто норми та заходи з охорони праці й техніки безпеки в кімнаті, де буде експлуатуватись програмний продукт.
Description: Кисса О. П. Мобільний 2D–платформер на базі Unity : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо ‒ кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / О. П. Кисса; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 55 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2505
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4. Кисса Фахова частина.pdf2.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.