груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2515
Title: Програмне забезпечення транспортної логістики
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Новожилов, Я. В.
Keywords: Кафедра інженерії програмного забезпечення
бакалаврська робота
Бойко А. П.
вебсайт
програмне забезпечення
транспортна логістика
верстка
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В сучасному світі майже всі сфери суспільства в тій чи інщій мірі повязані з вантажоперевезеннями. Це імпорт і експорт, обмін вантажами між підприємствами, доставка вантажів в торгові точки, приватні перевезення та інше. Це призвело до стрімкого розвитку логістичних компаній, які просувають свої послуги за допомогою цифрових ресурсів, в частності вебсайтів. Таким чином, розробка сучасного програмного забезпечення для організації вантажоперевезень представляється актуальною задачею, так як сфера логістики є однією з найперспективніших сфер в економіці. Обєктом роботи є процес розробки вебсервісу. Предметом роботи є сучасні підходи та технології розробки вебсайтів. Метою роботи є систематизація логістичних операцій за допомогою створення спеціалізованого вебсайту. Для досягнення поставленої мети необхідно вирішити наступні завдання: 1. Проаналізувати існуючі вебсервіси транспортної логістики. 2. Дослідити основні інструменти, що використовується для розробки вебзастосунків. 3. Сформулювати основні вимоги до програмного забезпечення що створюється. 4. Розробити Backend та Frontend сайту. 5. Реалізувати програмну частину та виконати тестування вебсервісу.
Description: Новожилов Я. В. Програмне забезпечення транспортної логістики : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо ‒ кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / Я. В. Новожилов; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 96 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2515
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Новожилов_КРБ. pdf.pdf6.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.