груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2520
Title: Розробка ігрового застосунку в жанрі головоломка
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Пустовіт, В. В.
Keywords: Кафедра інженерії програмного забезпечення
бакалаврська робота
Швед А. В.
головоломка
мобільний ігровий застосунок
логічне мислення
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота присвячена розробці ігрового застосунку в жанрі головоломка. Метою роботи є розвиток логічного мислення та підвищення швидкості інтелектуальної реакції гравців за рахунок розв’язку складних задач під час проходження гри. Кваліфікаційна робота бакалавра складається з вступу, чотирьох розділів, висновків та додатків. У вступі визначається актуальність теми, що приймається за мету та невеликий огляд поставленої задачі, предмет дослідження та об’єкт дослідження. У першому розділі описується огляд існуючих ігрових застосунків написаних у жанрі головоломка. Також, описується специфікація вимог до мобільного ігрового застосунку. У другому розділі описується моделювання мобільного ігрового застосунку: блок-схема алгоритму роботи, UML-діаграми мобільного застосунку. У третьому розділі описуються основні механіки та скрипти розробки ігрового застосунку у жанрі головоломка, проектуються ігрові рівні та інтерфейс. У четвертому розділі описується тестування та відображається робота мобільного ігрового застосунку.
Description: Пустовіт В. В. Розробка ігрового за стосунку в жанрі головоломка : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо ‒ кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / В. В. Пустовіт; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 88 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2520
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КРБ_Пустовіт (1).pdf5.33 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.