груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2629
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГребенчак, І. О.-
dc.date.accessioned2023-03-02T14:12:02Z-
dc.date.available2023-03-02T14:12:02Z-
dc.date.issued2023-02-
dc.identifier.urihttps://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2629-
dc.descriptionГребенчак І. О. Управління ефективністю операційної діяльності підприємства : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 073 «Менеджмент» / І. О. Гребенчак ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2023. – 89 с.uk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена теоретико-методичним основам та практичним питання щодо підвищення ефективності операційної діяльності підприємства. В роботі удосконалено трактування сутності понять «операційний менеджмент» та «управління ефективністю» й узагальнено їх структуру. Досліджено та обґрунтовано методи оцінювання ефективності операційної діяльності підприємства. Розглянуто основні сучасні тенденції світового кондитерського ринку та молочної галузі. Наведено загальну характеристику досліджуваного підприємства та проведено аналіз його фінансового-господарської діяльності. Узагальнено результати дослідження та надано основні рекомендації з підвищення ефективності операційної діяльності підприємства. Об’єктом дослідження є процес управління операційною діяльністю підприємства. Предметом дослідження є теоретичні, методологічні основи та практичні аспекти управління операційною діяльністю підприємства. Наукова новизна отриманих результатів проведеного дослідження полягає в поглибленні теоретичних засад управління ефективністю операційної діяльності підприємств та розробці заходів щодо її підвищення. Qualification work is devoted to the theoretical and methodological foundations and practical issues of improving the efficiency of the enterprise's operational activities. The paper improves the interpretation of the essence of the concepts of "operational management" and "performance management" and generalizes their structure. Methods for evaluating the efficiency of the enterprise's operational activities are studied and substantiated. The main current trends in the global confectionery market and the dairy industry are considered. A general description of the enterprise under study is provided and an analysis of its financial and economic activities is carried out. The results of the study are summarized and the main recommendations for improving the efficiency of the enterprise's operating activities are provided. The object of research is the process of managing the operational activities of enterprise. The subject of the study is the theoretical, methodological foundations and practical aspects of managing the operational activities of an enterprise. The scientific novelty of the results of the study is to deepen the theoretical foundations of managing the efficiency of operational activities of enterprises and develop measures to improve it.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиuk_UA
dc.subjectкафедра менеджментуuk_UA
dc.subjectНетудихата К. Л.uk_UA
dc.subjectопераційна діяльність підприємстваuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.subjectопераційний менеджментuk_UA
dc.subjectуправління ефективністюuk_UA
dc.subjectпідвищення ефективності операційної діяльностіuk_UA
dc.subjectефективність операційної діяльностіuk_UA
dc.subjectoperational activities of the enterpriseuk_UA
dc.subjectefficiencyuk_UA
dc.subjectoperational managementuk_UA
dc.subjectperformance managementuk_UA
dc.subjectimproving the efficiency of operational activitiesuk_UA
dc.subjectefficiency of operational activitiesuk_UA
dc.titleУправління ефективністю операційної діяльності підприємстваuk_UA
dc.title.alternativeкваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 073 «Менеджмент»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гребенчак.pdf1.19 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.